16. oktoober 2017

Sel nädalal avatakse Nautica ostukeskus

Nautica ostukeskus
Autor: Capfield

Nautica avamine toimub neljapäeval, 19. oktoobril kell 16.00, mil üle 11 miljoni euro suuruse investeeringu tulemusena avab uksed endisest Norde Centrumist ligi kaks korda suurem ostukeskus.

Tallinna sadamapiirkonnas asuv kaubanduskeskus on inspireeritud merest ja põhjamaade disainist ning pakub 18 500 ruutmeetril ja ligi 60 kaupluse abil külalistele köitvat segu nooruslikust moest, vaba aja veetmise ja einestamise võimalustest.

„Nautica avamispeole on oodatud kõik huvilised ja loodame, et nende esimene külastus uude keskusesse on meeldejääv ja toob neid ka hiljem tagasi. Oleme teinud kõvasti tööd keskuse valmimise nimel ega suuda ära oodata, mil saame uksed külastajate jaoks lahti teha,“ ütles keskuse omanikfirma Capfield juhatuse liige Ruben Gornischeff.

Nautica üürnike hulka kuuluvad mitmed LPP moegrupi kaubamärgid (Cropp, House, Sinsay), lisaks Takko ja Sportsdirect. Keskuse teisel korrusel asub Põhjamaade suurim minigolfikeskus Park Minigolf, koos rikkaliku valiku mitmesuguste söögikohtadega. Ühtlasi ootavad külalisi ka Tallinna kesklinna ainus Rimi hüpermarket ning mugav maapealne parkla.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700