Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reedel avab uksed Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus

Foto: PetCity
Reedel, 20. oktoobril avatakse Lõunakeskuses Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus PetCity, kus on koos erinevad lemmikloomadega seotud teenused: loomakliinik, lemmikloomatarvete kauplus, ilusalong ja hotell.

1400-ruutmeetri  suurune uus lemmikloomakeskus on Lõuna-Eesti suurim ja pakub loomaomanikele ja nende lemmikutele kõike vajalikku mugavalt ühes kohas.

„Avame Tartus Eesti suuruselt teise lemmikloomakeskuse, kus oleme ühe katuse ala kokku toonud kõik lemmiklooma jaoks vajalikud teenused ja tooted, " rääkis Pet City tegevjuht Hendrik Tibar. Lemmikloomakeskusest saab soetada kõik vajaliku - toidud, aksessuaarid, tarvikud ja ravimid, kindlustada oma lemmikud, viia nad kliinikusse, groomingusse või esimesse lemmikloomahotelli Tartus. 

Lemmikloomade hotell majutab hõlpsasti ära viis koera ning kaheksa kassi ning lisaks saab kokkuleppeliselt hoidu pakkuda ka teistele väiksematele lemmikloomadele, teiste PetCity keskuste hotellides on peavarju leidnud ka näiteks polaarrebane, pesukarud ning maod.

Lõunakeskuse PetCity lemmikloomakliiniku peaarsti dr Piret Tobiase sõnul erineb uus kliinik kõigist senistest Lõuna-Eesti piirkonna kliinikutest eelkõige oma suuruse ja kaasaegse tehnika poolest. „Kliinikul on ligi 400 ruutmeetrit pinda ja sinna on soetatud kõige kaasaegsem tehnika, mis võimaldab lemmikloomadele parimat võimalikku teenust pakkuda. Pöörame väga erilist tähelepanu ka patsiendi heaolule kliinikus viibimise hetkel,“ lisas Tobias.

PetCity kontseptsioon on loodud selleks, et tõsta lemmiklooma pidamise kultuur kõrgemale tasemele. Koos Lõunakeskuse PetCity´ga on avatud seitse poodi ja partneritega koostöös neli kliinikut üle kogu Baltikumi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757