Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2017

Reedel avab uksed Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus

Autor: PetCity

Reedel, 20. oktoobril avatakse Lõunakeskuses Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus PetCity, kus on koos erinevad lemmikloomadega seotud teenused: loomakliinik, lemmikloomatarvete kauplus, ilusalong ja hotell.

1400-ruutmeetri  suurune uus lemmikloomakeskus on Lõuna-Eesti suurim ja pakub loomaomanikele ja nende lemmikutele kõike vajalikku mugavalt ühes kohas.

„Avame Tartus Eesti suuruselt teise lemmikloomakeskuse, kus oleme ühe katuse ala kokku toonud kõik lemmiklooma jaoks vajalikud teenused ja tooted, " rääkis Pet City tegevjuht Hendrik Tibar. Lemmikloomakeskusest saab soetada kõik vajaliku - toidud, aksessuaarid, tarvikud ja ravimid, kindlustada oma lemmikud, viia nad kliinikusse, groomingusse või esimesse lemmikloomahotelli Tartus. 

Lemmikloomade hotell majutab hõlpsasti ära viis koera ning kaheksa kassi ning lisaks saab kokkuleppeliselt hoidu pakkuda ka teistele väiksematele lemmikloomadele, teiste PetCity keskuste hotellides on peavarju leidnud ka näiteks polaarrebane, pesukarud ning maod.

Lõunakeskuse PetCity lemmikloomakliiniku peaarsti dr Piret Tobiase sõnul erineb uus kliinik kõigist senistest Lõuna-Eesti piirkonna kliinikutest eelkõige oma suuruse ja kaasaegse tehnika poolest. „Kliinikul on ligi 400 ruutmeetrit pinda ja sinna on soetatud kõige kaasaegsem tehnika, mis võimaldab lemmikloomadele parimat võimalikku teenust pakkuda. Pöörame väga erilist tähelepanu ka patsiendi heaolule kliinikus viibimise hetkel,“ lisas Tobias.

PetCity kontseptsioon on loodud selleks, et tõsta lemmiklooma pidamise kultuur kõrgemale tasemele. Koos Lõunakeskuse PetCity´ga on avatud seitse poodi ja partneritega koostöös neli kliinikut üle kogu Baltikumi.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700