23. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pet City astus sammu suure laienemise suunas

Pet City tegevjuht Hendrik Tibar Lõunakeskuse Pet City lemmikloomakeskuse avamisel kõnet pidamas
Foto: Tanel Murd
Reedel avati Lõunakeskuses Lõuna-Eesti suurim lemmikloomakeskus PetCity, kus on koos erinevad lemmikloomadega seotud teenused: loomakliinik, lemmikloomatarvete kauplus, ilusalong ja hotell. Viie aasta jooksul soovib ettevõte, et neil oleks üle Baltikumi 50 lemmikloomakeskust või –poodi.

1400-ruutmeetri  suurune uus lemmikloomakeskus on Lõuna-Eesti suurim ja pakub loomaomanikele ja nende lemmikutele kõike vajalikku mugavalt ühes kohas.  

“Selle aasta novembris avame Vilniuses suurema Pet City keskuse, mis sisaldab kauplust, kliinikut, groomingut ning lemmikloomahotelli,” rääkis Pet City tegevjuht Hendrik Tibar selle aasta plaanidest. Ta lisas, et aasta lõpus avavad nad ka veel ühe väiksema poe Tartus Veeriku Selveri juures ning teise Tallinnas Laagri uues Selveris. 

Järgmise aasta esimeses pooles plaanivad nad siseneda Läti turule, kus on sõlmitud lepingud juba kolme Pet City rajamiseks, aga läbirääkimised on lõpusirgel veel paari kohaga. “Eestis, Lätis kui ka Leedus on veel mitmeid kohti, mis meile huvi pakuvad ning peame nendega ka juba läbirääkimisi,” ütles Tibar. Viie aasta jooksul soovivad, et neil oleks Baltikumis vähemalt 50 Pet City nime kandvat lemmikloomakeskust või –poodi. 

Enamus Pet City keskusi on koondunud just äärelinna, kuid neid huvitab ka kesklinn, aga sinna sobivat kohta leida on keeruline. „Näiteks kliinikutel on kindlasti oluline eraldi sissepääs, piisav parkimiskohtade olemasolu jne,“ selgitas Tibar. Need kriteeriumid kitsendavad oluliselt üüripindade valikut. Kuid 2018. aasta kevadel Riias avatav Pet City XL (pood koos kliiniku, groomingu ning lemmiklooma hotelliga) asub just kesklinnas.

„Koos lemmikloomakultuuri arenguga ning teadlikkuse kasvuga kasvab ka nõudlus teenuste järele, näiteks groomingus on hetkel järjekorrad klientidele pikemad kui me sooviksime,“ ütles Tibar selle kohta, kuidas kliendid on nende teenused vastu võtnud.

Pet City soov on pakkuda kõige laiemat valikut lemmikloomakaupadest, toidust ja tarvikutest ning tähtis on, et tooted oleksid kvaliteetsed, tervislikud ja ohutud. „Meie soov on olla lemmikloomakaupade ja teenuste osas koduturgudel teerajaja ning trendide looja. Vaatame pidevalt, mis lemmikloomamaailmas ka mujal toimub ning toome head vastukaja saanud tooted ka meie kauplustesse,“ sõnas Tibar.

Enda suurimateks konkurentidest Eestis ja Leedus peavad nad Zooplanetit /Kikalit ning Lätis turuliidreid Dino Zoo ja Zoo Centrsit.

PetCity kontseptsioon on loodud selleks, et tõsta lemmiklooma pidamise kultuur kõrgemale tasemele. Koos Lõunakeskuse PetCity´ga on avatud seitse poodi ja partneritega koostöös neli kliinikut üle kogu Baltikumi.

Foto: Tanel Murd
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700