16. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulemas on Baltikumi e-kaubanduse konverents

Eesti E-kaubanduse Liit ja Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee korraldavad 15. veebruaril Salme Kultuurikeskuses Baltikumi e-kaubanduse konverentsi, mis keskendub e-kaubanduse kasvule.

Konverents keskendub e-kaubanduse olulistele aspektidele: logistika, maksed, turundus, tehnoloogia äriarendus, omni-channel ning kasutusmugavus.

Esimest korda antakse välja ka Baltikumi e-kaubanduse auhinnad, kus žürii hindab e-kauplusi erinevate kriteeriumite alusel. Kõik Baltikumi e-poed saavad ennast konkursile ise üles anda ning võistluskeskkond avatakse novembri lõpus.

Konverentsil esinevad oma ala tunnustatud eksperdid Baltikumist ja kaugemalt.

Lavale astuvad:

Advkaadibüroo Ellex Raidla vandeadvokaat Ants NõmperItella SmartPosti emafirma Posti OY asepresident Toni LaaksonenKapronasia juht Zennon Kapron otse HiinastPõldma Kaubanduse turundusjuht Kaidi LaevSoome eduka e-kaupluse Vimma Groupi tehnoloogiajuht Valtteri KujalaKaup24 emaettevõtte Pigu Groupi omanik ja juht Dainius LiulysTaani Interspordi e-kaubanduse ja klienditeeninduse juht Peter HvidbergeBay esindaja, kelle nimi on veel täpsustamisel

Kava on veel täiendamisel, kuid konverentsi päev tõotab tulla igati huvitav ja täis praktilisi näiteid ning kogemuslugusid.

Tutvu programmiga siin ning registreeru hetkel kehtiva soodushinnaga!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757