Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alko1000 plaanib Eestis avada 15 odavpoodi

Foto: Alko1000
Läti alkoholirallist tuule tiibadesse saanud Alko1000 ehitab Eestis üles uut odavpoodide ketti, kus lisaks kolmele Lõuna-Eesti toidupoele avab ettevõtte kohe kaupluse ka Tallinnas.

Alko1000 on Läti piiri ääres odavat alkoholi müünud pea kaks aastat ning Eestisse tulid nad A1000 nime all tänavu suve lõpus, mil avasid Tartus toidukaupluse ja paar kuud hiljem kerkis pood ka Valka ja Võrru, kirjutab Postimees. Ettevõtte järgmine vallutus on Tallinn, kus avatakse uue aasta veebruari alguses supermarket, mis tuleb linna sisse, aga täpsemalt kuhu, jätab kaupluste juht ja üks omanik Einar Visnapuu veel saladuseks.

Plaanid on aga veelgi suuremad. 2018. aasta lõpuks loodab A1000 jõuda 15 kaupluseni üle Eesti. Kuhu ja mis, jätab Visnapuu taaskord enda teada. "Eks me riburadapidi läheme ning ei taha veel kõike välja hõigata, sest muidu pole inimestel enam üllatust,! ütles Visnapuu.

Üldiselt soovib ettevõte aga õhukest ja odavat organisatsiooni pidada ning võtta otsuseid vastu ilma suurema bürokraatiata "Meil ei ole mingeid ostu- ja müügispetsialiste või kurat teab, mis analüütikuid. Probleemidele leitakse lahendus 10 minutiga," ütles ta. Kuigi kulud hoitakse all, maksavad nad töötajatele hästi – kassapidajad saavad kuus 930 eurot brutos.

Loe pikemalt Postimehest. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757