Autor: Kaubandus.ee • 23. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver sulgeb 24. veebruaril enda uksed varem

Selver
Foto: Andras Kralla
Selver sulgeb 24. veebruaril enda uksed tavapärasest varem, et töötajad saaksid enda lähedastega Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva vääriliselt tähistada.

„Kuid samaväärselt oluline on meie jaoks, et kõik meie töötajad saaksid pühade ajal võimalikult palju aega enda peredega koos veeta“, lausus Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. „Selleks lühendasime oluliselt enda kaupluste lahtioleku aegu 24.veebruaril. Oleme leidnud kuldse kesktee ostjate ja töötajate huvide vahel. Täpsemalt, kliendid saavad neile sobival ajal kõik vajalikud ostud ära teha, meie töötajad – pühendada pühade ajal rohkem aega iseendale ja oma lähedastele“, lausus Lomp.

Selver avab 24. veebruaril kaupluste uksed tavapärastel aegadel, kuid sulgeb kõik kauplused üle Eesti kell 21:00. Samuti on nad paindlikud töögraafiku suhtes ja kõik inimesed, kes soovivad saavad 24. veebruril ennast töölt vabaks võtta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757