Autor: Kaubandus.ee • 23. veebruar 2018

Selver sulgeb 24. veebruaril enda uksed varem

Selver
Autor: Andras Kralla
Selver sulgeb 24. veebruaril enda uksed tavapärasest varem, et töötajad saaksid enda lähedastega Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva vääriliselt tähistada.

„Kuid samaväärselt oluline on meie jaoks, et kõik meie töötajad saaksid pühade ajal võimalikult palju aega enda peredega koos veeta“, lausus Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. „Selleks lühendasime oluliselt enda kaupluste lahtioleku aegu 24.veebruaril. Oleme leidnud kuldse kesktee ostjate ja töötajate huvide vahel. Täpsemalt, kliendid saavad neile sobival ajal kõik vajalikud ostud ära teha, meie töötajad – pühendada pühade ajal rohkem aega iseendale ja oma lähedastele“, lausus Lomp.

Selver avab 24. veebruaril kaupluste uksed tavapärastel aegadel, kuid sulgeb kõik kauplused üle Eesti kell 21:00. Samuti on nad paindlikud töögraafiku suhtes ja kõik inimesed, kes soovivad saavad 24. veebruril ennast töölt vabaks võtta.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700