Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

S-grupp värbab võtmetöötajate arenguprogrammi inimesi

Prisma
Foto: Raul Mee
Soome toidu- ja tarbekaupade jaeturgu valitsev ja Prisma Peremarketi emaettevõte S-grupp värbab sel kevadel oma noorte juhtide arenguprogrammi 14 kõrghariduse omandanud traineed, et anda neile võimalus sillutada tee grupi võtmepositsioonidele.

S-grupp, mida Eestis esindab AS Prisma Peremarket, käivitab uuenenud arenguprogrammi S-Trainee, et tuua noori talente ja uusi vaatenurki grupi jaekaubanduse, hotellinduse ja toitlustuse suundadesse.

Noortele, kõrgkooli lõpetanud talentidele

Programmi kestvus 9 kuud

Tähtajatu töösuhe, algab 03.09.2018

Personaalne arenemisplaan

Praktikas kogemust tööl õppimise kaudu

Isiklik mentor

Õppereis Euroopasse

„Jaekaubandust mõjutavad tugevalt rahvusvahelisus ning digitaliseerimine. Uute talentide kasvatamine on meie jaoks olulisem kui kunagi varem. Me ei otsi praktikante, vaid traineesid ehk inimesi, kellega koos viia S-grupp uuele tasemele,“ ütles S-gruppi kuuluva Soome tarbijate keskühistu SOK personalidirektor Susa Nikula

Arenguprogrammis saab osaleda nii Eestis AS Prisma Peremarketis, kuid ka S-grupi tarbijaühistute kauplustes ja SOK-s. Programm ühendab teoreetilised teadmised praktilise tööga. Trainee töötab S-grupi üksustes ja tugiüksustes tema jaoks koostatud isikliku arengukava järgi. Töösuhe on tähtajatu ja leping jätkub ka pärast programmi läbimist.

„Pakume noortele talentidele võimaluse areneda vastavalt oma potentsiaalile üha suuremat vastutust nõudvatele positsioonidele juhi, tippspetsialisti või tippjuhtkonna tasandil. Võtmeisikute juhtimine ja arendamine ning läbi selle kriitiliste pädevuste jätkusuutliku arengu tagamine on osa kontserni laiemast talendijuhtimise programmist,“ lausus Nikula.

S-Trainee on S-grupi koolitusprogramm, mis on mõeldud äsja magistriõpingud lõpetanud või nendega lõpusirgel olevatele inimestele. Kandideerida saab 19. märtsist 9. aprillini. Arenguprogrammis saab osaleda nii Eestis AS Prisma Peremarketis, kui ka S-grupi tarbijaühistute kauplustes ja SOK-s. Teoreetiline õpe toimub Soomes soome keeles.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700