• 11.05.18, 17:47
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kose: teadmiste ühendamisest luuakse uusi väärtusi

Imre Kose koostöös Saaremaa Delifoodiga on toonud turule pikalt arendatud uudse tehnoloogiaga kreemjuustud. Ta lisas, et erinevad ettevõtted hakkavad enda teadmisi üha enam ühendama ning see on suund, kuidas hakatakse looma uusi väärtusi.
Imre Kose
  • Imre Kose Foto: Margus Johanson
Kose sõnul on see hea märk, et suurte ettevõtetega tehakse koostööd ning ühendatakse jõud. „Tootearendus on suur väljakutse ning väga ressursimahukas ettevõtmine,“ ütles ta.
Imre Kosel on olnud erinevaid koostöid – Balbiinoga, Saaremaa Piimatööstusega jne. Teinekord on ettevõtted pöördunud ise tema poole ja on olnud ka vastupidi. „Meil on Premium-klassi tooted ning tootjate soov on luua tooteid just sinna klassi. Meie oleme siin eksperdid.“ Ta lisas, et on näha kuidas tarbijad üha enam soovivad saada just Premium-klassi tooteid.
„Mõtlesime pikalt, kuidas anda Eesti inimesele võimalus muuta iga toit omal käel eriliseks. Otsingud viisid välja kreemjuustuni,“ märgib Gourmet Club’i loovjuht Imre Kose. Ökoloogiliselt puhtal Saaremaal toodetud kreemjuuste on valikus kolme erinevat: maitsestamata kreemjuust, röstpeedi ja rõikaga ning kõrvitsa ja Dijoni sinepiga kreemjuust.
Üle aasta kestnud tootearenduses pöörati suurt rõhku kreemjuustu koostisosade kvaliteedile. Kasutatakse Saaremaalt pärit koort ja kodumaiseid köögivilju. „Seadsime eesmärgiks pakkuda puhtaid maitseid nii, et toote tuum on kreemjuust ja selle tekstuur ning lisandite maitsed avaneksid vaikselt,“ ütleb.
Gourmet Club’i ja Saaremaa Delifood'i koostööna äsja pakendisse jõudnud kreemjuustud on müügil enamus jaekettides. Saaremaa Delifood'i müügijuht Martin Luksi sõnul on uudne toode kaubanduse poolt suure huviga vastu võetud, mistõttu laieneb kättesaadavus lähiajal veelgi. „Poodidele meeldivad tooted, mis loovad neile uut väärtust,“ ütles Kose.
Kose lubas, et peagi on tulemas veel põnevaid tooteid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.02.25, 09:20
Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele