Autor: Kaubandus.ee • 16. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurimad lemmikloomaketid ühinevad ühise nime alla

Kaks suurimat lemmikloomaketti Eestis - Zoo Planet ja KIKA - ühinevad augusti ja septembri jooksul ühe brändi nime alla. Kõik kauplused hakkavad kandma nüüdsest KIKA nime ning kõigis Zoo Planeti kauplustes toimub nimevahetus.
Foto: Kika Facebooki leht

Kõikide kaupluste ühe nime alla toomine annab kliendile parema ülevaate ning võimaldab neil leida oma lemmiktooteid lihtsamalt kodule lähimas KIKA kaupluses. Praegu on KIKA poodides müügil üle 5000 erineva toote koertele, kassidele, närilistele, kaladele ning lindudele. Lisaks müüb kett lemmikloomi armastavatesse kodudesse.

“Kaupluste ühinemise peamiseks eesmärgiks on kliendimugavuse tõstmine. KIKA on rahvusvaheliselt tuntud kvaliteetse ja teadliku brändina ning me soovime, et inimesed teaksid, et teenindus ja abi meie poodides on kõikjal sama professionaalne. Kogu brändi muutus parandab ostlemiskogemust ja -mugavust, sest poodide samane ülesehitus võimaldab meil pakkuda veel rohkem kliendisõbralikke pakkumisi. Me pakume oma 30 aastast kogemust nüüd kõigis poodides üle Eesti.“ ütles KIKA Eesti poodide juhataja Ksenia German.

Ühtlasi jätkavad KIKA poed oma populaarsete sotsiaalse vastutuse programmidega nagu varjupaigaloomade aitamine. KIKA poodides on loodud spetsiaalsed kodud kassidele, kes ootavad oma uut kodu, olles varustatud kõigega, mis loomale vajalik. Loomasõbrad on oodatud neid külastama, nendega mängima ning võimalusel neile ka uut ja hoolitsevat kodu pakkuma. Kõik kassid on terved, vaktsineeritud ja kiibistatud ning uus omanik saab oma lemmikuga kaasa ka eraldi kokku pandud kingipaki KIKA poolt.

KIKA julgustab inimesi ja üldsust ka rohkem hüljatud loomadele tähelepanu osutama, julgustades eelkõige valima omale koera või kassi varjupaikadest.

Kõik populaarsed kliendiprogrammid nagu „Lemmiklooma klubi“, mis annab allahindlusi ning „Pisilooma pakett“, mis annab allahindlusi peale looma ostmist poest, jäävad samadel tingimustel kehtima ka peale nimemuutusi. Kõik Zoo Planeti kliendid saavad oma kliendikaarte edasi kasutada kõigis KIKA poodides.

KIKA grupp on rahvusvaheline ettevõte, mis on olnud turul ligi 30 aastat ning ekspordib oma tooteid rohkem kui 50 riiki. Eestis opereerib ettevõte Zoo Planeti ja KIKA nimede all kokku 43 poodi. Baltikumis on KIKA grupill 115 kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757