Autor: Kaubandus.ee • 4. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Expert sulgeb väikelinnade kauplused ning avab kaupluse Tartus

Expert tehnikakauplus sulgeb hiljemalt oktoobri lõpus kauplused Võrus ja Jõgeval ning avab uue, laia valikuga kodutehnika poe Tartus Eedeni keskuses.
Expert kauplus
Foto: Meeli Küttim

Experti turundusjuht Joonas Kulli selgitas, et Tartu on nii Võru kui ka Jõgeva inimestele sageli nii töö- kui ka ostulinnaks, mistõttu koondatakse Experti senised poed just kokku Võru ja Jõgeva vahele ehk Tartu uuenevasse Eedeni keskusesse – praeguseni pole Expertil Tartus ühtegi kauplust.

“Kui Võru ja Jõgeva kauplused sulgetakse oktoobri lõpus, siis Tartu Eedeni keskuse Experti pood avab külastajatele uksed novembris, mil uuenev Eedeni keskus saab valmis,” sõnas Kulli.

Ta rõhutas, et Võru ja Jõgeva tarbijaid ootavad kindlasti ees lõpumüügid ning edaspidi on neile jätkuvalt avatud ka mugav e-pood, kust tellimusi esitada.

Expert on teinud ka Võru ja Jõgeva töötajatele ettepaneku asuda tööle Tartusse. “Võimaldame soovijatel meie kaupluses tööd jätkata – kuna paljudel juhtudel on töötajate pereliikmed nagunii igapäevased Tartus koolis või tööl käijad, siis tõenäoliselt sobib töökoha muudatus ka nii mõnelegi seni koduslinnas töötanud inimesele,” selgitas Kulli.

Eedeni keskuse Expert tehnikakauplus hakkab asuma kaubanduskeskuse 1. korrusel 600 ruutmeetri suurusel pinnal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700