Autor: Kaubandus.ee • 9. november 2018

Rimi paneb jõuluõhtul kõik kauplused kell 18.00 kinni

Rimi sulgeb 24. detsembril kõik kauplused juba kell 18.00, et töötajad saaksid pühad veeta oma lähedastega. Lahtiolekuaegades tulevad muudatused ka aastavahetusel.
Vaido Padumäe Rimi kaupluse kassas
Foto: Andres Teiss

„Poleemika selle ümber, kas toidukauplused peaksid olema jõulude ning aastavahetuse ajal vähem lahti või üldse suletud, on kestnud Eestis aastaid,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. „Rimi vaatab täna kõigis oma tegevustes selgelt Põhjamaade suunas ning võtsime vastu otsuse anda oma teenindajaile 24. detsembril vaba õhtu. Põhjamaades ning mitmetes teistes Euroopa riikides on kaupluste varasem sulgemine jõuluõhtul tavapärane. On valdkondi, kus pühade puhul tööd katkestada ei saa, kuid ostlemine on miski, mida saab ette planeerida.“

Padumäe sõnul pannakse pühadeaegsed töögraafikud paika aegsasti, et kõik jääksid rahule. "Kuna pühade ajal makstakse teenindajaile kahekordset töötasu, siis alati on neid, kes soovivad neil päevadel töötada,“ lisas ta.

Muudatusi Rimi kaupluste lahtiolekuaegades planeeritakse ka aastavahetuseks.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700