Autor: Priit Pokk • 18. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Biomarket otsib uut strateegilist partnerit

Pool aastat tagasi Margus Linnamäele kuuluvast UP Investist strateegilise partneri leidnud ökotooteid müüv Biomarket otsib nüüd uut partnerit. „See otsus ei olnud meile pikalt ette teada,“ ütles Biomarketi omanik Priit Mikelsaar.
Biomarketi tegevjuht Priit Mikelsaar Tallinna Kaubamaja Biomarketis.
Foto: Terje Lepp

Eelmise nädala lõpus teatas UP Invest, et ettevõte soovib keskenduda oma põhitegevustele tervishoiu, meedia ja meelelahutuse valdkonnas, mistõttu on alustanud Biomarketi osaluse müüki. Ettevõttele kuulub 50 protsenti Biomarketist.

Biomarketi 40 protsendi suuruse osaluse omanik Priit Mikelsaar ütles, et pole õige inimene UP Investi strateegiliste otsuste tagamaid kommenteerima, kuid see otsus ei olnud talle pikalt ette teada. „Kui plaan selgeks sai, siis oli kõigi osapoolte huvi kiiresti edasi liikuda. Käivitada uue partneri otsing ning öelda muutus ka avalikult välja. Biomarketi poolelt vaadates on see otsus mõistetav – me oleme UP Investi äriportfellis väike osa ja kui strateegiline fookus nihkub sellest segmendist välja, siis on osaluse müük loomulik,“ ütles ta.

Kellest saab uus partner, Mikelsaar veel ei tea. „Meil olid mõned tugevad huvilised olemas juba enne, kui uudis avalikkuse ette jõudis. Mul on hea meel, et uue partneri otsing ka meedias laiemat kõlapinda leidis. Loodan, et see aitab meil kõik potentsiaalsed huvilised kiiresti välja selgitada ja laua taha saada,“ ütles ta.

Ta ütles, et tugev ja pühendunud partner on Biomarketi arengule väga oluline.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700