Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2019

Rimi viis kontaktivaba kliendikaardi nutitelefoni

Rimi lansseeris kontaktivaba mobiilse kliendikaardi, mida saab NFC-toega nutitelefonis kasutada täpselt samamoodi nagu kontaktivaba plastikkaarti – telefonis tuleb avada MyRimi äpp, panna telefon ostu tegemisel vastu kassaterminali ning kliendikaart registreerida.

„Rimi kontaktivaba mobiilne kliendikaart hakkab toimima kõigis Baltimaade Rimides,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro. „Uuenduskuuri läbinud Rimi mobiilirakendus kannab nime MyRimi ning sellel on nii Eestis, Lätis kui ka Leedus täpselt ühesugused kasutusvõimalused. Töötame aktiivselt selles suunas, et varsti saaks mobiilset kliendikaarti kasutada ka need nutitelefonide omanikud, kelle telefonis NFC-tugi puudub. NFC-toeta telefonides hakkaks kliendikaart tööle QR-koodi aktiveerimisel,“ selgitas Andrija Arro.

Rimi turundusjuhi sõnul kolib üha enam teenuseid nutitelefoni ning mobiilse kontaktivaba kliendikaardi kasutuselevõtt oli lihtsalt aja küsimus. „Tänapäeva inimese jaoks on nutitelefon piltlikult öeldes „kõik ühes“ abivahend alates iseenda identifitseerimisest erinevates veebikeskkondades lõpetades igapäevaste elu lihtsamaks tegevate äppidega. Olen kindel, et jõuame varsti päevani, kus välja minnes piisab ainult kaasa võtta nutitelefon, et kõik asjad aetud saaks.“

Arro lisas, et MyRimi äppi täiendatakse iga päev – õige varsti on telefonis näiteks mobiilsed sooduskupongid, mugav ostunimekirja koostamise võimalus ning push notificationid, mis võimaldavad teavitada kliente koheselt erinevatest soodustustest ning personaalsetest pakkumistest. „Uue äpiga on võimalik kontrollida ja aktiveerida personaalseid pakkumisi, vaadata nädalapakkumisi, näha Rimi raha kontojääki ning koguda digitaalseid kampaaniakleepse. Samuti laaditakse äppi üles pidevalt uusi retsepte, et inspireerida inimesi ise kodus süüa tegema.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700