Autor: Kaubandus.ee • 12. märts 2019

Selveri parklate invakohad tähistati sildiga „Võtad mu koha, võta ka puue“

Selveri parklate uued viidad kutsuvad üles jätma invakoht neile, kes seda päriselt vajavad.

Viie Selveri kaupluse invaparkimiskohtadele lisandusid koostöös rahvusvahelise heategevusorganisatsiooni LIONS Eesti piirkonnaga täiendavad parklaviidad, millel seisab sõnum „Võtad mu koha, võta ka puue“.

Sõnumiga soovivad Selver ja LIONS suunata tugeva tähelepanu nõrgemale – seda nii kaupluste parklates kui ka ühiskonnas laiemalt.

„Selveril on hea meel osaleda projektis, mis tuletab meelde, et invaparkimiskohti tähistavad liikluskorraldusmärgid pole sinna niisama paigaldatud. Saame aru, et tegemist on jõulise sõnumiga, kuid samal ajal tunneme vastutust tagada invakohtade kasutamise võimalus neile, kes seda tõeliselt vajavad,“ ütles AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp, kes kutsub inimesi üles olema arvestavad ja lugupidavad meist nõrgemate suhtes. „Kuigi invaparkimiskohtade kuritarvitajatele mõeldud sõnum on esialgu nähtaval Selveri kaupluste parklates, loodame, et selle mõju ulatub kaugemalegi.“

Eesti LIONS piirkonna kuberner Arvi Perv selgitas, et invaparklate projekti idee sündis LIONS liikmete algatusel ja vajadusest pöörata kogukonna suuremat tähelepanu kitsaskohale, mille kaotamisele saame kõik kohe kaasa aidata. „Tutvustasime ideed Selverile ja on suur rõõm, et see leidis toetust ja teostust.“

„Märka kaaslast ja su päev on korda läinud,“ kutsub Perv inimesi üles.

Uued sildid asuvad esialgu viie kaupluse – Merimetsa, Kolde, Pelgulinna, Pirita ja Peetri Selverite – parklates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700