Autor: Kaubandus.ee • 26. märts 2019

Maxima kontorirahvas käib regulaarselt kauplustes tööl

Kauplusteketi juhatuse hinnangul annab igakuine regulaarsus nii kontoritöötaja kui kaupluse töötaja vaates suuremat väärtust kui pelgalt jõuluperioodil abiks käimine.
IT juht Vsevolod Boikov ja X formaadi direktor Vladislav Moskalev

„Maxima süda peitub kauplustes. Leiame, et meie kontoritöötajad peavad rohkem kauplustes töötama kui pelgalt pühade ajal abiks käima. Tegemist on ikkagi suurepärase võimalusega õppida kliente paremini tundma, meie ärist aru saada ja ühtset organisatsiooni üles ehitada. Suured muudatused saavad alguse ikka väikestest sammudest,“ ütleb jaeketi tegevjuht Marko Põder.

Tema sõnul on teenindus peegel, kuidas ettevõttes asjad toimivad, milline on juhtimiskultuur, kommunikatsioon ning kui suuresti väärtustatakse kliendisuhet. "Koos osakondade juhtide ja juhatuse liikmetega oleme igakuiselt kauplustes tööl, nii saavad valdkondade juhid kontoris selgemalt aru, kus on meil kauplustes arenguruumi ja millised küsimused vajavad lahendamist,“ nendib Põder andes mõista, et Maxima on pööramas uut lehekülge kliendisuhtluses.

„Meie eesmärk on jätkusuutlik kasv, avatud ja usalduslik kliendisuhe ning ettevõtte sisekultuuri parendamine“.

Märtsi keskel töötasid Maxima juhatuse liikmed ja osakondade juhid kuues erinevas Tallinna Maximas puu- ja juurviljade kategoorias. Igakuiste kauplustes töötamise päevakutega alustas Maxima kontorirahvas veebruarist. Aasta jooksul võetakse ette tööpäevi ka väljaspool Tallinnat.

värske toidukauba üksuse juht Kaido Kurvits
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070