Autor: Kaubandus.ee • 25. aprill 2019

WOW! Keskus saab nurgakivi

Homme, 26. aprillil kell 16.30 saab nurgakivi Saaremaa uus turismimagnet, Kuressaarde rajatav WOW! pereatraktsioonikeskus.

WOW! Keskuse eesmärk on olla erinevate põlvkondade kohtumispaik, kus tegevust jätkuks kogu päevaks. „Soovime, et tegevust leiaksid kõik – alates väikestest lastest ja lõpetades eakatega,” ütles arendaja Tulik Invest OÜ esindaja Karolina Liblik.

Kogu Põhja-Euroopas unikaalse turismiatraktsiooni rajamisel on arendaja malli võtnud lähiriikidest, kuna Eestis sarnaste keskuste väljatöötamise kogemus puudub. „Loome Saaremaale ajaveetmiskoha, millel on rahvusvahelist haaret,” märkis Karolina Liblik.

Pereturismi Saaremaal uutesse kõrgustesse lennutav WOW! Keskus avab Kuressaares Merikotka piirkonnas külastajaile uksed 1. mail 2020.

WOW! Keskus...

...pakub Balti- ja Põhjamaades unikaalset külastuselamust, olles seetõttu Eesti ja Saaremaa külastamise motivaatoriks;

...pakub praeguse aja megatrendi – hüperelamust, mida saab kogeda terve pere koos;

...on avatud aastaringselt;

...meelitab aastas hinnanguliselt ca 80 000 külastajat, kellest ligikaudu 22 000 on välismaalt;

...on Kuressaares oluline ka maamärgina ja rikastab linnaruumi arhitektuurselt;

...on oluline tulu genereerija piirkonna teistele turismi- ning teenindus- ja kaubandusettevõtetele;

...loob 15 uut töökohta;

...uueneb igal aastal, pakkudes külastajaile igakordset avastamisrõõmu.

Keskuses, mis peaks turgutama Saare Golfi väljaku naabruses paikneva lummavate loodusvaadetega elurajooni linnalist elulaadi, asuvad tegutsema ka suur toidu- ja esmatarbekauplus ning ööpäevaringselt avatud spordiklubi.

WOW! Keskuse ehitab Korberi OÜ, ehitusjärelevalvet teostab East OÜ. Pereatraktsioonikeskuse rajamist toetab EAS ning kontseptsiooni aitasid arendajal välja töötada BDA Consulting OÜ ja KAOS Arhitektid OÜ.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757