Autor: Meelis Mandel • 30. mai 2019

Viljar Arakas: Läti kaubanduskeskus on maailmatasemel

EfTEN Capitali juht Viljar Arakas kiitis Äripäeva raadio hommikuprogrammis Lätis asuvad Akropole kaubanduskeskust ning ütles, et see on äärmiselt kõrgel tasemel.
Viljar Arakas
Foto: Andres Haabu

Arakase sõnul on väga huvitav Lätis hiljuti avatud Akropole kaubanduskeskus. Arakas rääkis, et kui Tallinnas avati T1, siis see ei avaldanud olemasolevatele keskustele eriti suurt mõju. "Esimesed külastajad võib-olla olid ka pettunud, et kauplusi oli vähe avatud ja ehitus justkui natuke visuaalselt pooleli. Ma soovitan kõigil, kes Riiga lähevad, käia ära Akropoles. Ma ütlen ausalt, ma olen professionaalses mõttes kade," ütles Arakas.

Tema sõnul on tegemist absoluutselt maailmatasemel kaubanduskeskusega, mida teist Baltikumis ei ole. "Või vähemalt mul ei ole õnnestunud näha. Kõik poed, kõik on avatud, inimesi täis, seda ka tööpäeval ja töisel ajal. Nii et Riia kaubanduses on toimumas suured muutused," üles Arakas ja lisas, et EfTEN on end Lätis meelega positsioneerinud nii-öelda keskmisele lätlasele, kuid Akropole on mõeldud kõrgema sissetulekuga inimesele.

Loe Äripäevast, millest veel Arakas hommikuprogrammis rääkis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757