Autor: Anu Lill • 27. juuni 2019

Meelis Milder lahkub Baltika juhi kohalt

Baltika teatas 30 aastat ettevõtet juhtinud Meelis Milderi tagasiastumisest. Eile lõppesid Meelis Milderi juhatuse liikme volitused, samas jätkab ta üheaastase lepingu alusel ettevõtte nõukogu nõunikuna.
Baltika kauaaegne juht, Meelis Milder astus ametist tagasi.
Foto: Raul Mee

Ümberkorralduste tulemusena jätkab Baltika juhatus kaheliikmelisena koosseisus Mae Hansen, kes vastutab tegevjuhi positsioonis müügi, turunduse ja jaeäri puudutavate protsesside eest, ning Maigi Pärnik-Pernik, kes vastutab tootearenduse ja tugifunktsioonide eest.

Meelis Milder on töötanud Baltika tegevjuhina alates 1987. aastast. “Teavitasime tänavu börsi ja avalikkust uuest tegevus- ja finantseerimisplaanist, mis on Baltika ajaloo üks radikaalsemaid samme. Jõulised ja julged lähiaastate eesmärgid on andnud meie töötajatele, klientidele ja partneritele vajaliku signaali, et Baltika on muutumas. Mul on hea meel, et see plaan on saanud heakskiidu ka aktsionäridelt. Andsin juba kevadel mõista, et minu roll tulevikus võiks muutuda ning mõistlik on see muutus viia ellu nüüd, kus oleme juhatuse liikmetega edasised vastutusvaldkonnad kokku leppinud,“ kommenteeris Milder.

Loe Äripäevast intervjuud Meelis Milderiga.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700