Autor: Kaubandus.ee • 14. august 2019

Kodu- ja sisustuskauplus Lartusi avab teise kaupluse

30. augustil avab omanäoline kodu- ja sisustuskauplus Lartusi Rocca al Mare kaubanduskeskuses Villeroy & Boch’iga multibränd kaupluse.

2018. aastal Tallinnas avatud esinduskauplusele ja uuenenud e-poele lisanduv Rocca al Mare kauplus on uuenenud kontseptsiooniga Lartusi ja Villeroy & Boch’i multibränd pood.

Ettevõtte esindaja Karin Mängel toob peagi avanevat Rocca al Mare keskust eriliselt esile just seetõttu, et Villeroy & Boch’i brändiga on nad oma kanna keskusesse juba kinnitanud ja lojaalne klientuur on seal juba välja kujunenud. „Kummardusena oma truudele klientidele otsustasimegi, et on paras aeg laieneda,“ lisab Mängel.

Villeroy & Boch’i lauanõude müügist alguse saanud luksusliku kaubavalikuga Lartusi kauplus pakub lisaks nõudele sisustuselemente magamistuppa, vannituppa, kööki ning sellel suvel lisandusid esmakordselt ka mõned nopped mööblimaailmast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757