Autor: Kaubandus.ee • 19. august 2019

Eesti ja Soome tipp-pürotehnikud avasid Ülemistes esinduspoe

Aastast 1948 tegutsenud Soome suurim pürotehnikat ning eriefekte pakkuv Suomen Ilotulitus OY asutas Eestisse tütarettevõtte nimega Pyrocom OÜ ning ühtlasi avas Ülemiste kaubanduskeskuses esinduspoe.
Foto: Arno Mikkor

Selle aasta mais ühines tütarettevõttega ka Showcase Ilutulestikud pürotehnikute meeskond, muutes Pyrocom OÜ suurimaks pürotehnikateenuseid pakkuvaks ettevõtteks Soomes ja Baltikumis. Juunikuus esinduspoe ametliku avamisega Ülemiste kaubanduskeskuses on ühinemine lõpule viidud.

Pyrocomi suurte kogemustega ja pikaajalise staažiga pürotehnikud-disainerid Kersti Resetnjak ning Hannes Närep kinnitavad, et nende ühinemisega kaasneva sünergia tulemusena on Pyrocom OÜ võimeline pakkuma oma klientidele laiemat valikut kui kunagi varem. “Tänu Soome kontserni toele ja mahtudele oleme täna võimelised teostama kõiki teenuseid, mida selle valdkonna tipud maailmas pakuvad.“

Pyrocom OÜ kuulub Soome vanima ja suurima ilutulestikumüüja Suomen Ilotulitus OY kontserni. Ühinenud ettevõte pakub tööd enam kui kümnele pürotehnikule Eestist, Soomest ja Poolast. Ettevõte on ka maailmas pürotehnika tipptehnoloogiat pakkuva kaubamärgi Firetek ainuesindaja kogu maailmas.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700