Autor: Liina Laks • 21. august 2019

Baltika aktsia niideti poole odavamaks

Täna ennelõunal odavnes Baltika aktsia poole võrra.
Baltika tegevjuht Mae Hansen.
Foto: LIIS TREIMANN

Ennelõunal oli aktsiaga tehtud 16 tehingut, mille kogukäive oli 10 015 eurot, mis Baltika kohta on suur summa. Sama palju oli tolleks hetkeks tehtud tehinguid LHV aktsiaga. Baltika aktsia odavnes 52,1%, 0,16 euro tasemele.

Eelmisel nädalal sai teatavaks, et Baltika sai aktsiate märkimise tulemusel ligi 90protsendise osalusega enamusosanikuks Soome päritolu KJK fondi, millelt on nüüd oodata ülevõtupakkumist. Pakkumise täpsemad tingimused pole veel selgunud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070