Autor: Kaubandus.ee • 23. august 2019

Prisma avas vanalinnas poe

Prisma avas Tallinna vanalinnas oma uue ja ühtlasi esimese supermarketi. Supermarket on avatud ööpäevaringselt.
Prisma avas vanalinnas uue 800ruutmeetrise poe.
Foto: Karli Saul

Eile avas Prisma Tallinna vanalinnas oma uue ja ühtlasi esimese supermarketi. Supermarket on avatud ööpäevaringselt ning seal on lisaks esmatarvilikule ka lai valik valmistoitu koos rikkaliku grab-and-go salati- ja mahlabaariga.

800-ruutmeetrise poe eesmärk on rahuldada linnaliku elustiiliga inimeste vajadusi ning selle fookus on valmistoitudel, tervislikel valikutel ning mugavatel ja kiiretel ostudel. „Vanalinna Prisma on meie esimene kauplus kesklinnas ning ühtlasi esimene supermarket, mis on mõeldud ööpäevaringselt tehtavateks kiireteks ostudeks,“ ütles Prisma Peremarketi operatiivdirektor Teemu Kilpiä, kelle sõnul planeeritakse Tallinna ja selle lähiümbruses avada järgmiste aastate jooksul ligi 10 supermarketit.

„Supermarket on oma ruutmeetritelt ja tootevalikult väiksem kui meie senised hüpermarketid, kuid esindatud on kõik põhilised esmatarbekaubad. Uuendusena pakume oma klientidele laia valikut valmistoite, värsket kohapeal pressitud apelsinimahla ning loomulikult on olemas põhilised toidu- ja tööstuskaubad nii turistile kui ka vanalinna elanikele,“ ütles Kilpiä. Supermarketist leiab laias valikus erinevaid valmistoite, saiakesi, võileibu ja salateid, lisaks sporditoitusid, laste- ja lemmiklooma kaupu ning samuti nii vegan, laktoosi- kui gluteenivabu tooteid.

"Lõpuks ometi on niivõrd lai sortiment ja head hinnad vanalinna jõudnud. Kõikide kohvinautlejate rõõmuks saab uuest Prismast ka vanalinna kõige odavama kohvijoogi 95 sendiga," lisas Kilpiä.

Foto: Karli Saul

Vanalinna Prisma hakkab sarnaselt Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe kauplustele olema avatud ööpäevaringselt. Kilpiä sõnul on 24/7 avatud kauplused nii Tallinnas, Tartus kui Narvas seni näidanud, et vajadus nende järele on olemas ja kliendid on tänulikud sellise võimaluse üle. „Meie supermarket asub Tallinna südames, kus elab, töötab ja käib päevas läbi tuhandeid inimesi. Soovime, et nad saaksid osa meie laiast tootevalikust ja püsivalt soodsatest hindadest, et sooritada oma ostud kiiresti ja mugavalt."

Prisma esimese supermarketi pidulikust avamisest võtsid osa Soome saatkonna, Soome Instituudi ja Kaupmeeste Liidu esindajad, Kesklinna linnaosa vanem Vladimir Svet ning paljud poekülastajad.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 800 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757