Autor: Kaubandus.ee • 28. oktoober 2019

JYSK jõuab viimaks Viljandisse

Neljapäeval avatakse Viljandis Jakobsoni tänava ärimajas kodukaupade müügiga tegelev JYSKi kauplus.

Juba käesoleva aasta augustis levis uudis, et Jakobsoni tänava ärimajja Viljandis kolib kodukaupade müügiga tegelev JYSK. Kui toona ei olnud konkreetsed kuupäevad veel kindlad, siis nüüd on poele juhataja leitud ja Jakobsoni ärimajas asuv kauplus avatakse 31. oktoobril.

Lisaks sellele, et nüüd on Viljandis juures üks sisustuskaupu pakkuv pood, loob kauplus juurde ka vajalikke töökohti. Nii ei pea mõned tööd otsivad linnaelanikud näiteks Viljandi piirist kaugele välja sõitma, et tööl käia. Kaupluse juhataja Felika Nelis lisas, et koos kaupluse avamisega sai uue töökoha 13 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700