Autor: Äripäev • 30. detsember 2019

BaltCapi ettevõte ostab Läti kohvimüügifirma

BaltCapi portfelli kuuluv Coffee Address Holding ühineb Läti kohvimüüfirmaga SIA Kafe-Serviss.
Foto: Kafe-Serviss

"Läti kohviturg kasvab kiiresti. Selle tehinguga saame praegust turuolukorda paremini ära kasutada. Saame ehitada palju parema toote ja teenuse Läti turul," ütles Coffee Address Holdingu esindaja Viktorija Meiksane.

Tehingu peab veel heaks kiitma Läti konkurentsiamet.

Coffee Address Holding kuulub BaltCapile. BaltCap on Balti riikide juhtiv era- ja riskikapitaliettevõte, mis investeerib läbi investeerimisfondide kasvule suunatud Baltimaade ettevõtetesse ning finantseerib ettevõtete väljaoste. Juba 1995. aastal tegutsemist alustanud BaltCap on esindatud nii Tallinnas, Riias kui ka Vilniuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700