Autor: Kaubandus.ee • 30. detsember 2019
Ainult tellijatele

Lumeta jõuluostud: kingikotti suitsuandur, tuppa potikuusk

Võrreldes eelmise aasta talve hakuga on hüppeliselt kasvanud ehete, jõulutulede ning suitsuandurite müük, kuid tuntavalt kukkunud lumetarvikute ja soojapuhurite müük, nähtub K-rauta kaupluste detsembrikuiste müükide võrdlustest.

Mõnevõrra üllatuslikult kasvas tänavu detsembris 26 protsendi võrra potitaimede müük, mida vedas potikuuskede trendikus – inimesed on üha hoolivamad keskkonna suhtes ja tahavad jõulukuuse hiljem aeda või metsa istutada. Jõuluehteid ostis detsembrikuus iga viies kauplusekülastaja ja nende müük tervikuna kasvas eelmise aastaga võrreldes veerandi võrra.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354