Autor: Kaubandus.ee • 30. detsember 2019

Lumeta jõuluostud: kingikotti suitsuandur, tuppa potikuusk

Võrreldes eelmise aasta talve hakuga on hüppeliselt kasvanud ehete, jõulutulede ning suitsuandurite müük, kuid tuntavalt kukkunud lumetarvikute ja soojapuhurite müük, nähtub K-rauta kaupluste detsembrikuiste müükide võrdlustest.

Mõnevõrra üllatuslikult kasvas tänavu detsembris 26 protsendi võrra potitaimede müük, mida vedas potikuuskede trendikus – inimesed on üha hoolivamad keskkonna suhtes ja tahavad jõulukuuse hiljem aeda või metsa istutada. Jõuluehteid ostis detsembrikuus iga viies kauplusekülastaja ja nende müük tervikuna kasvas eelmise aastaga võrreldes veerandi võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757