Autor: Kaubandus.ee • 13. jaanuar 2020

Solarise Vapiano, Lido ja Hesburger läbivad uuenduskuuri

Tänasest kuni märtsi keskpaigani toimuvad Solaris keskuse teisel korruse ümberehitustööd, mille tõttu suletakse ajutiselt Hesburger, Vapiano ja Lido restoranid. Kõik teised kauplused, kinod ja toidukohad jäävad külastajatele avatuks.
Solaris keskus

Ehituse projektijuhi Harro Rannametsa kinnitusel tagatakse ligipääs teisel korrusel asuvatesse poodisesse, toidukohtadesse ja kinodesse keskuses asuvate treppide kaudu.

“Ehitustööde tulemusena saavad Vapiano ja Lido restoranid endale lisakorrused ning kaasaegse skandinaavialiku sisekujunduse, mis on jätkuks esimesel korrusel asuvale Eesti suurimale disainitänevale,” selgitas Rannamets. Lidos hakkab varasema 350 koha asemel olema üle 400 kohta ning Vapianos 320 kohta.

Uueneva restorani- ja meelelehutuskorruse ehitustööde kogumaksumus on ligi neli miljonit eurot ja see hõlmab endas nii keskuse üldala kui ka toidukohtade uuendamist.

Teise korruse sisekujunduslahenduse autor on Taavi Aunre, kes on viimaste aastatel loonud ja kujundanud paljude populaarsete restoranide ning meelelahutuskohtade ruume.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757