Autor: Kaubandus.ee • 16. jaanuar 2020

Selveri kõik kauplused lähevad üle digitaalsetele hinnasiltidele

Selver läheb Eesti esimese jaeketina kõigis kauplustes korraga üle elektroonilistele hinnasiltidele. Muudatus puudutab esimese etapis puu- ja juurviljaosakondi ning viiakse lõpule veebruarikuuga.
Foto: Hendrik Osula

„Innovaatilise ja tulevikku vaatava ettevõttena on Selverile väga oluline minna üle lahendustele, mis on nii keskkonda kui meie tööprotsesse vähem koormavad. Paberivabad digitaalsed alternatiivid on Selveris saanud standardiks nii turunduses, logistikas kui makselahendustes,“ ütles AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Peatselt on uuendus sisse viidud üle keti 53 kaupluses. Kuna värskete viljade hind muutub kõige sagedamini, lisandub uus tehnoloogia esimeses järjekorras just selles kaubakategoorias.

Tänu digitaalsetele hinnasiltidele saab toote hinda ja infot vahetada vaid nupuvajutusega. Tehnoloogiat on Selver testinud pikalt valmidusega hinnasiltide põlvkonnavahetusega jätkata ka teistes kaubakategooriates.

Digitaalsetele hinnasiltidele üleminek on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeses etapis paigaldati kõikidesse Selveri kauplustesse üle Eesti paberreklaame asendavad digiekraanid.

Investeeringu esimese etapi suurus on 0,5 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700