Autorid: kinnisvarauudised.ee , Kaubandus.ee • 20. jaanuar 2020

T1 kaotas järjekordse rentniku

Nädalapäevad tagasi kadus T1 Mall of Tallinnast Da Vinci nimeline kohvik, mis asus kohe keskuse peaukse juures. Lahkumise põhjuseid selgitades läksid aga keskuse ja kohviku juhi arvamused lahku, kirjutas Postimees.
Allan Remmelkoor
Foto: Raul Mee, fotograaf

Kohviku operaatorfirma Da Vinci Food omanik Rain Uusküla põhjendas lahkumist klientide puudusega.

Hoolimata lahkumisest elab Uusküla T1le kaasa. "Allan Remmelkoor rabeleb ju kõvasti, keegi ei heida talle midagi ette, aga jalgade alla saamine ja uue kontseptsiooni loomine võtab aega," rääkis ta. "Üürnike kannatus sõltub sellest, kui paks on nende rahakott. Meie leidsime, et parim kahjum on kõige lühem kahjum."

Loe pikemalt Postimehest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070