Autorid: kinnisvarauudised.ee , Kaubandus.ee • 20. jaanuar 2020

T1 kaotas järjekordse rentniku

Nädalapäevad tagasi kadus T1 Mall of Tallinnast Da Vinci nimeline kohvik, mis asus kohe keskuse peaukse juures. Lahkumise põhjuseid selgitades läksid aga keskuse ja kohviku juhi arvamused lahku, kirjutas Postimees.
Allan Remmelkoor
Autor: Raul Mee, fotograaf

Kohviku operaatorfirma Da Vinci Food omanik Rain Uusküla põhjendas lahkumist klientide puudusega.

Hoolimata lahkumisest elab Uusküla T1le kaasa. "Allan Remmelkoor rabeleb ju kõvasti, keegi ei heida talle midagi ette, aga jalgade alla saamine ja uue kontseptsiooni loomine võtab aega," rääkis ta. "Üürnike kannatus sõltub sellest, kui paks on nende rahakott. Meie leidsime, et parim kahjum on kõige lühem kahjum."

Loe pikemalt Postimehest.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700