Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. jaanuar 2020

Kinnisvaraärimees avab Tallinnas esimese kapselhosteli

Tallinna kesklinnas Pärnu mnt 106 avatakse Baltikumis ja ka Skandinaavias kapsel-tüüpi majutuskoht. Futuristliku disainiga, nutikate lahendusega, privaatses ja innovatiivses magamiskapslis võib veeta kas mõned tunnid või jääda pikemaks puhkuseks.
Foto: Capsule Hostels Tallinn

Capsule Hostels Tallinn omanik ja tegevjuht Marek Õunamägi on aastaid tegelenud kinnisvara ehituse, arenduse ja väljarentimisega. Ta on Colonna Capitali üks asutajatest ja juhatuse liige.

„Mul avanes võimalus osta endised Eesti Loto ruumid Pärnu mnt 106 I korrusel. 2/3 sai büroo- ja teeninduspindadeks välja renditud. Selleks, et leida ülejäänule parim otstarve, kuidas ja milleks ruume väärindada, pidasime pere ja sõpradega pikalt nõu. Arvestades ruumide asukohta kesklinnas, head ühistranspordi juurdepääsu (peatused täpselt maja ees ja kõrval), tundus õige valik luua siia midagi uut, samas taskukohast linna külastavale turistile,“ rääkis Õunamägi kapselhosteli idee sünnist.

Esimesed kapsel-tüüpi majutused tulid tema sõnul kasutusele 1979. a Jaapanis Osakas ja on levinud jõudsalt Idast Läände. „Kapsel on ideaalne reisijale, kes hindab privaatsust, samas õiglast hinda, head asukohta, ülikiiret internetti ning päeval majutuskohas ei viibi. Kontseptsioone sai uuritud erinevaid, nii Jaapani, muu Aasia kui ka juba Euroopasse jõudnuid. Iseteenindus-hosteli tootearendus, mis seob tänapäeva nutimaailma ja e-riigi võimalus ning tehtud Capsulhostels OÜ arendusena, investeeringuna,“ selgitas Õunamägi.

Kapsli baashind algab 30 eurost ööpäev, milles sisalduvad personaalne läbipääsukood ja magnetkaart nii majja saamiseks kui oma kapslisse ning garderoobikappi pääsuks, voodipesu, käterätt, pesemisvõimalus, vahetusjalanõudeks sussid. Igas kapsli on muusika kuulamiseks oma kõrvaklapid, Smart TV, oma televiisor, screencast telefonipildi peegeldamiseks, ülikiire internet, šeif, privaatne õhuvahetussüsteem, päeva- ja öörežiimi valgustused jne. Olemas on ka ühisköök, niisamuti müügiautomaadid kergemate suupistete ja jookidega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757