Autor: Priit Pokk • 4. veebruar 2020

Kauplustekett ei panegi uksi kinni

Setu kapital OÜ ostis Taani ettevõttelt Handymann Holding ApS kodumajapidamiskaupade ja tööriistade müügiga tegeleva Handymanni kauplusteketi ning alates jaanuari lõpust on tuntud kauplustekett Eesti kapitali omanduses, teatas ettevõte.
Handymanni kauplus Võrus.
Foto: Erakogu

Omanikevahetuse järel jätkab varem sulgemisest teatanud Handymanni kauplustekett tegutsemist Eesti turul.

Handymannil on Eestis viis kauplust - Laagris, Tartus, Pärnus, Võrus ja Viljandis. Ettevõte müüb aia- ja autokaupu, kodutehnikat, elektri- ja käsitööriistu ning erinevaid hooajalisi tooteid. Kauplusekett jätkab tegutsemist endises formaadis, ettevõtte juhtimises ja organisatsioonilistes protsessides ei ole planeeritud muudatusi.

Setu Kapital OÜ on jaanuari keskel Marko Kriibi poolt loodud ettevõte.

Detsembris kirjutas Äripäev, kodumajapidamiskaupu müüv Handymann lahkub lähikuudel Eesti turult. Ettevõtte veebisait teatas siis sulgemismüügist, samas kui veel novembris oli firma oma Facebooki kontole postitanud töökuulutuse.

Majandusaasta aruannete põhjal on Handymanni tulemused olnud head. 2018. aastal oli ettevõtte käive 6,9 miljonit eurot ning kasum 475 000 eurot. Aasta varem tegi ettevõte 5,4 miljonit eurot käivet ja teenis 204 000 eurot kasumit. Läinud aastal töötas ettevõttes täistööajale taandatuna 33 inimest.

Seni oli Handymann OÜ ainus juhatuse liige Jan Lysegaard Andersen, kes lahkus kaks nädalat tagasi juhatuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757