Autor: Kaubandus.ee • 13. veebruar 2020

Vaata, millised on Solarise parimad poed ja restoranid

Solaris keskus tunnustas aasta parimad rentnikke, kes paistsid silma nii heade müügitulemuste kui ka teeninduskvaliteedi poolest.
Urr&Nurr, Solaris keskuse parim teeninduskoht
Foto: Karli Saul

TOP 3 parimat teeninduskohta:

1) Lemmikloomapood Urr&Nurr

2) Jalatsikauplus Mustang Rieker

3) Käsitöö- ja kunstitarvete pood Pärl

Lisaks jagati eripreemiaid eriliselt silma paistnud tegijatele. Aasta uustulnukaks kuulutati restoran DimSum FoodClub, parimaks koostöötegijaks elustiilikauplus Watch Wear ja aasta tiimiks restorani Vapiano pere. Aasta käibekasvataja oli Eesti ja Põhjamaade disainikauplus LEVI Design Shop.

Parimad teenindajad töötavad aga Solarise Delice toidupoes (Mikk Ojamaa), Reval Cafes (Anneli Kari), Tigeris (Marilin Muldmaa), Komeedis (Tuuli Tappo), Levi Design Shopis (Hanne Varik) ja lemmikloomakaupluses Urr&Nurr (Jelena Ruban).

Foto: Karli Saul
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757