Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2020

Kuidas kriisiga edukalt hakkama saada?

27. aprillil toimub esimene Milderi kriisijuhtimise veebitöötuba ellujääjatele, kus fookuses on kriisis olemine – plaani koostamist, meeskonna ja kriisijuhtimise protseduuride loomist.
Meelis Milder jagab oma kogemusi kriisist edukalt väljumiseks
Foto: Raul Mee

Oleme kriisis. Kõik koos. Osale meist pole see esimest korda, osale on. Osa meist on kriise edukalt ületanud, osa neile alla jäänud. Seekordne on küll kindlasti erinev eelmistest, aga kas poleks arukas varasemate kriiside edukast läbimisest koos õppida. Seda ikka selleks, et seekord vähem vigu teha ja praegune kriis kindlamini seljatada. Koos.

Loe lisaks: Meelis Milderi õppetunnid kriisi edukaks läbimiseks

Eesti üks tuntumaid tippjuhte Meelis Milder pani kokku kolmest veebiarutelust koosneva sarja kaubanduse ja moeäri ettevõtetele. Fookusesse tuleb kolm etappi: Kriis on käes, elu kriisis ja kes me oleme pärast kriisi.

Kriiside läbimisel on võimalik välja tuua vähemalt 3 faasi, seetõttu on ka Milderi kriisijuhtimise veebiarutelu planeeritud 3-osalisena:

I moodul: KRIIS ON KÄES, kirjeldab kriisi sisenemise etapi tegevusi: vajalikke analüüse, kriisi läbimise plaani koostamist, meeskonna ning kriisijuhtimise protseduuride loomist. Toimub 27. aprill.

II moodul: ELU KRIISIS, annab praktilisi soovitusi kriisi-plaani elluviimise juhtimiseks. Toimub 19. mail.

III moodul: TUGEVAMANA KRIISIST VÄLJAS, arutleb teemal, kas ja kuidas on võimalik antud kriisi ära kasutada oma ettevõtte paremaks muutmiseks. Toimub 11. augustil

Iga moodul koosneb ca 45 minutilisest loengust ja 15 minutilisest teemaga seotud küsimuste-vastuste voorust.

Kõikides loengutes kasutab ta enda kriiside läbimise õppetunde ning praktilisi näiteid. Võimaliku kriisi läbimise teekonna illustreerimiseks on ta loonud spetsiaalselt loengute tarvis case-study väljamõeldud moeäri väikeettevõttest, mis koos kuulajatega lahendab kriisi eduka läbimise ülesannet.

Veebiarutelud toimuvad 27. aprillil, 19. mail ja 11. augustil kell 11.00-12.00 Äripäeva veebiseminaride keskkonnas.

Seminari on võimalik osta moodulite kaupa või komplektina. Ühe mooduli soodushind on 39€ (km-ga 46,8€). Komplekti soodushind on 99€ (km-ga 118,8€). Registreeru veebiloengutele SIIN.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757