Autor: Kaubandus.ee • 17. aprill 2020

Eesti e-poodides võimalik oste sooritada mTaskuga

Eriolukorra ajal on e-poodide kasutusaktiivsus kasvanud ning selleks, et klientidel oleks võimalik e-poodides ostelda veelgi mugavamalt, saavad kaupmehed neile pakkuda uudset mTasku maksevõimalust.
mTaskuga on võimalik maksta ka e-poes
Foto: Telia Eesti

Telia Eesti ärikliendi üksuse juhi kt Kristjan Kuke sõnul on e-poe maksed muudetud mTaskus mugavaks ja lihtsaks ning ostude eest tasumine toimub vaid paari nupuvajutusega. Alates märtsist saab mTasku mobiilse rahakotiga tasuda ostude eest ligemale sajas Maksekeskuse makselahendusi kasutavas Eesti e-poes. Seejuures kasvab selliste poodide hulk pidevalt.

E-poes mTaskuga maksmise peamine eelis on selles, et kasutaja ei pea sisestama krediitkaardi andmeid või sisenema internetipanka. Kui klient soovib e-poes ostu sooritada arvutiga, tuleb makseviisi valikute juures vajutada mTasku logole, misjärel ilmub arvutiekraanile QR-kood. Peale koodi skaneerimist nutitelefoniga käivitubki juba makseprotsess ning makse kinnitamiseks tuleb kasutajal vaid vajutada nupule „Maksa“. Nutitelefoniga toimib kõik samamoodi, kuid QR-koodi skaneerimise asemel avaneb telefonis mTasku rakendus automaatselt.

Kõik mTasku maksed on krüpteeritud ja turvalised. Kasutaja saab lisada mTasku rahakotti kõik oma panga- ja krediitkaardid ning kiiresti valida just selleks makseks sobiva kaardi.

“Meil on hea meel pakkuda mTasku maksete vastuvõtmise võimalust sadadele kaardimakseid kasutavatele e-poodidele,” ütles Maksekeskuse tegevjuht Art Lukas.

Lukase kinnitusel on e-kaupmehed aasta-aastalt näinud e-poodide külastatavuse kasvu just mobiilsetest seadmetest. Seega on ostu vormistamise mugavust silmas pidades oluline pakkuda just mobiiltelefoni jaoks mõeldud makselahendusi. “Ostude eest telefoni abil tasumine on üks tulevikutrende. mTasku lisandumine Maksekeskuse pakutavate makseviiside hulka aitab sellel trendil üha suuremat kasutajaskonda leida,” usub ta.

mTasku makseid saavad oma e-poes pakkuda kõik Maksekeskuse kliendid, kellel on kaardimaksete vastuvõtmine aktiveeritud. mTaskuga saab maksta juba paljudes Eesti e-poodides, näiteks Umami, Baltika Group’i, Prike e-poes ja paljudes teistes.

mTasku digitaalset rahakotti kasutab juba üle 87 000 inimese ning uusi kasutajaid lisandub iga päev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757