Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2020

CityBee alustab Tallinnas kullerteenusega

Sõidukijagamisettevõte CityBee avab kiirkullerteenuse aidates leevendada e-kaubanduse suurenenud mahtudest tulenevaid tarneraskusi. Enne tööpäeva lõppu tehtud tellimustele tagatakse sama päeva tarne.
Foto: CityBee

Citybee tegevjuhi Lukas Yla sõnul on eriolukorrast tingitud piirangud mõjutanud negatiivselt paljusid ettevõtteid, mistõttu avab CityBee lähiajal kullerteenuse, et aidata ettevõtteid, kes on jätkanud tegevust e-poe või e-tellimuste näol, kuid kel pole piisavalt ressurssi, et tellimused efektiivselt kohale toimetada.

“Oma pikaaegses strateegias oleme lubanud, et arendame järjekindlalt välja transpordi sektorit edasiviivaid teenuseid. Oleme loonud mugava sõidukijagamisteenuse, mis on kasutusel kogu Baltikumis ja Poolas, ning loonud infrastruktuuri, mis toetab igakuiselt sadu tuhandeid sõite. Vaatamata keerulistele aegadele on meie eesmärk ettevõtet kasvatada ja siseneda kullerteenuse turule,“ ütles Yla, lisades, et kindlust annab teenuse edukus ka Leedu turul, kus teenuse tarbimise igapäevane kasv on 200%.

Lähiajal avab CityBee Tallinnas kiirkullerteenus, mis tagab sama päeva uksest ukseni tarne, kui tellimus on esitatud enne kella 18:00. “Paljudel kullerfirmadel on tekkinud tarneraskused, kuid on palju ettevõtteid ja kliente, kelle jaoks on ääretult oluline, et kaup jõuaks kohale just samal päeval. Tagame kõikide klientide sama päeva kohaleveo kasvõi nädalavahetuseti,” selgitas Yla. Ta lisas, et esialgu alustatakse teenusega vaid Tallinnas, kuid nõudluse suurenedes kaalutakse ka tegevuse laiendamist.

Nagu sõidukijagamisteenuse puhul on rõhku pandud lihtsale ja mugavale kasutusele, nii on seda ka kullerteenuse puhul. “Oleme disaininud teenuse väga lihtsasti kasutatavaks nii väike- kui suurettevõtetele, et kullerteenusest saaksid maksimaalselt kasu kõik, kes seda vajavad. Samuti oleme paindlikud ning pakume konkurentsivõimelist hinda,” kirjeldas Yla.

Teenuse kasutamine käib läbi iseteenindusplatvormi, kus esitatakse saatja ning saaja andmed, misjärel kuller toimetab paki kohale. Samuti saab veebiplatvormil jälgida saadetise kulgu. Ühe paki saatmiskulu on 2,59 eurot.

CityBee kullerteenusega saab tarnida kuni 20kg saadetisi, mis ei sisalda lõhkeaineid, ohtlikke kemikaale, elusloomi, narkootilisi aineid ja teisi esemeid, mis kujutavad ohtu teenuse turvalisele pakkumisele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700