Autor: Kaubandus.ee • 24. aprill 2020

Barbora avas Tallinnas kaks tellimuste kaasaostu ehk drive-in punkti

Toidu- ja esmatarbekaupade pood Barbora.ee avas Tallinnas kaks tellimuste kättesaamise drive-in punkti, mis annab võimaluse valida mugav ja kontaktivaba koduse toidukorvi kaasaost endale sobival ajal kolmetunnises ajaaknas.

Barbora.ee müügi- ja turundusjuhi Kirke Pentikäineni sõnul on koos igapäevaostude e-kaubanduse mahu kasvuga suurenenud ka ostjate huvi paindliku kaasaostu teenuse järele, kus komplekteeritud kaubale on võimalik soovitud ajal autoga järgi minna.

„Nüüdsest saame kõrvuti kojuveoga pakkuda ostjatele võimalust minna valitud kolmetunnises ajavahemikus tellimustele järele Haabersti ja Lasnamäe Maxima hüpermarketite juures markeeritud asukohtadesse ning vastavalt kliendi soovile tõstab ta ostud ise autosse või teeb seda turvaliselt ja kontaktivabalt Barbora töötaja,“ lausus Pentikäinen.

Barbora kaasaostu tellimuse miinimumsumma on 20 eurot ning ostja saab valida kaupade komplekteerimise kas kile- või paberkottidesse. Pentikäineni sõnul on see paindlik võimalus inimestele, kellel ei ole võimalust tellimuse vastuvõtuks kodus, soovivad sooritada ostud päevaste sõitude raames või soovivad näiteks viia toidukraami ka eraldi elavatele sugulastele-lähedastele.

„Viimaste nädalate jooksul oleme tõstnud oma komplekteerimisvõimekust mitu korda ning täna suudame pakkuda inimestele võimalust tulla oma ostudele järele mugavalt ilma kauplusesse sisenemata valdavalt juba samal või järgmisel päeval,“ märkis ta.

Barbora.ee kaasaostu punktid on avatud Tallinnas Haaberstis Ehitajate tee 148 ning Lasnamäel Linnamäe tee 57 asuvates Maxima XXX hüpermarketites. Ostu miinmumsummale kaasneb 0,39-eurone komplekteerimistasu. Tellimusele järele minnes annab ostja teada SMS-iga saabunud kinnituslingile vajutades, misjärel tuuakse kaup tema sõidukisse kauplusehoone ees markeeritud Barbora kaasaostupunkti parkimiskohale. Vastavalt ostja soovile tõstab Barbora töötaja poekotid kas pagasiruumi või autosalongi ja soovi korral saab ostja kauba ise autosse tõsta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757