Autor: Kaubandus.ee • 28. aprill 2020

Selver avas renoveeritud Suurejõe kaupluse ja kaotas e-Selveri järjekorrad

Märtsis täielikuks ümberehituseks suletud Pärnu Suurejõe Selveri kauplus avas täna taas uksed. Uues kaupluses hakatakse komplekteerima ka Pärnu piirkonna e-Selveri tellimusi ning avatud on tellimuste väljastuspunkt.
Suurjõe Selver
Foto: Hendrik Osula

„Suurejõe Selveri taasavamisest saavad rõõmu tunda lisaks ka kõik Pärnu piirkonna e-Selveri kliendid, sest just siin hakatakse senisest oluliselt suurema jõudlusega e-Selveri tellimusi komplekteerima. Pärnu ja kõigi teiste e-Selveri teeninduspiirkonna elanike jaoks tähendab see e-poe järjekordade lõppu,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Seni varustas kogu e-Selveri teeninduspiirkonda üks komplekteerimisladu Tallinnas, Järve Selveri kõrval, millest veeti tellimusi ka Tartusse ja Pärnusse.

Nüüdsest, seoses Suurejõe Selveri avamisega, on e-Selveri järjekorrad kaotatud kogu teeninduspiirkonnas nii Harju-, Rapla-, Tartu- kui ka Pärnumaal. Lisaks Suurejõe Selverile pannakse klientide tellimusi kokku juba mõnda aega ka Tallinnas Pelgulinna ja T1 Selverites ning Tartus Anne Selveris. Eesti suurimat e-toidupoe teeninduspiirkonda teenindab ligemale 40 kulleribussi, lisaks on taas klientidele kasutamiseks avatud kaupluste väljastuspunktid.

E-Selveri tellimuste väljastuspunkt tekkis esmakordselt Suurejõe Selveri avamisega ka Pärnusse.

Suurejõe Selveri renoveerimisel kasutati uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, et saavutada võimalikult keskkonnasäästlik lõpplahendus. Kogu kaupluse valgustus asendati LED-tehnoloogiaga.

Kaupluse sisemus sai rekonstrueerimisega täiesti uue ilme, mööbli ja tehnika. Tehnika valikul lähtuti keskkonnasõbralikest lahendustest. Seetõttu vahetus välja kogu külmapark CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab senisega võrreldes ca viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

Suurejõe Selveri puu- ja juurviljaosakond avanes täielikult elektrooniliste hinnasiltidega, nii nagu kogu ülejäänud Selveri keti kauplustes juba tavaks on. Elektroonilised hinnasildid on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeseks etapiks oli trükireklaami asendamine kauplustes digiekraanidega.

Selver investeerib tänavu veel kolme kaupluse uuendustöödesse Haapsalus ja Tallinnnas.

Suurejõe Selver kuulub OÜ-le Kaarsilla Kinnisvara. Kauplus avati 18. augustil 2005, hoones on 2000 m2 müügipinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757