Autor: Katariina Krjutškova • 29. aprill 2020

Mart Vips: kaalusin kõiki võimalike variante

Pärast suurärimehe Jüri Vipsi surma toidupoodide juhtimise üle võtnud Mart Vips ütles, et kaalus kõiki variante: nii ettevõtte edasiarendamist, osalist müüki kui ka terve keti müüki. Pärast pikka kaalumist otsustati kogu kett Selverile müüa.
Foto: Erik Prozes

„Ükski ajalooga ettevõtte müügi otsus ei tule omanikele kergekäeliselt, kuid eks äris tuleb emotsioonid kõrvale jätta ning teha otsused ratsionaalselt,” teatas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757