Autorid: Kaubandus.ee , bestsales .ee • 4. mai 2020

Liviko toob turule likööril Vana Tallinn põhineva ready to drink joogi

Liviko toob turule likööril Vana Tallinn põhineva ready to drink joogi Vana Tallinn Spritz, mida lisaks Eestile hakatakse müüma ka Venemaal, Ukrainas, Soomes, Norras, Rootsis, Taanis, Lätis, Leedus ja rahvusvahelises reisikaubanduses.

"Ready to drink Vana Tallinn Spritz on ekspordipotentsiaaliga toode, sest Vana Tallinn on Eesti üks kuulsamaid kaubamärke ja ühtlasi maailmas tuntuim Eesti liköör. Vana Tallinn on populaarsust kogunud ka kokteilide kõrgelt hinnatud koostisosana,“ ütles Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Liviko joogiarhitekti Hanna Kauri sõnul ühendasid nad kokteilijoogis klassikalise Vana Tallinna maitse tsitruse värskusega, mille annab joogile naturaalne sidrunimahl.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700