Autor: Maarit Eerme • 8. mai 2020

Euronics: tegeleme püsivalt uute teenuste väljatöötamisega

Euronics tuli aprilli alguses turule e-poe drive-in teenusega, mis muudab internetist ostmise kiiremaks, mugavamaks ja turvalisemaks.
Euronics tuli välja uue drive-in lahendusega, mis võimaldab klientidel kauba 4 tunniga kätte saada alates tellimuse tegemisest.
Foto: Euronics

„Kliendid on uue teenuse hästi vastu võtnud. Hinnatakse eelkõige väljastamise kiirust – kaupluse laos olevad tooted komplekteeritakse 4 tunni jooksul. Samuti hinnatakse teenuse mugavust ja taskukohasust,“ rääkis Euronicsi turundusdirektor Kristjan Terase.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070