Autor: Kaubandus.ee • 22. mai 2020

Kaup24 avas Tallinnas uue väljastuspunkti

Kaup24 kaubanduskeskus internetis avas Tallinnas uue väljastuspunkti, kus kliendid saavad oma tellimused kiiresti, mugavalt ja tasuta kätte spetsiaalselt suuremõõtmeliste kaupade jaoks mõeldud ruumidest. Uus väljastuspunkt on osaks ettevõtte laienemisest Eestis, olles esimene samm uuendustest.
Foto: Pigu Group

"Ainuüksi aprillis suurenes Kaup24 hinnangul tellimuste arv 30 protsenti. Kiiresti kasvav müük julgustab meid ette vaatama ja tegema uuendusi, mis tagaksid parima võimaliku kliendikogemuse, seetõttu kolisime Tallinna väljastuspunkti avaramatesse ruumidesse. Näeme, et kliendid soovivad meelsasti tellida suuremõõtmelisi tooteid ja tulla neile ise sobival ajal järele, mitte oodata kullerit,” selgitas Pigu Grupi tegevjuht Dainius Liulys.

Uues suuremas väljastuspunktis, mis asub nüüd aadressil Kadaka tee 50-10b, Mustamäe, Tallinn, saavad kliendid vastu võtta tellimusi, mis koosnevad ühest või enamast kaubast ja vähemalt üks neist on suuremahuline, kaaludes üle 50 kilogrammi.

„Varem oli Kaup24st tellitud suuremõõtmelisi kaupu nagu mööblit ja kodumasinaid võimalik vastu võtta vaid kullerteenuse abil. Möödunud aasta sügisest laiendasime lisaks ka senisest Mustamäe teel asunud Kaup24 väljastuspunkti, võimaldades sinna ise tasuta kaubale järele tulla. Kuna tellimuste arv ja mahud on kasvanud, oli vajalik optimeerida logistikaprotsesse ja muuta klientidele kauba kättesaamist veelgi mugavamaks, luues täiendava 250 ruutmeetri suuruse väljastuspunkti,“ tõi Liulys esile.

Ettevõtte juht märgib, et Eesti e-tellimuste kasvu on viimasel ajal märkimisväärselt mõjutanud kohalike ettevõtete liitumine Kaup24 kaubanduskeskusega internetis.

Kaup24 laiendatud kaupluste ring on suurendanud kiiresti tootevalikut ja võimaldab klientidel leida mugavalt kõik ühest kohast ehk teha turvaliselt kodust lahkumata sisseoste ja saada tellimused ka mugavalt kätte.

„Kaup24 jätkab Eestis veel laienemistegevusega, avame peagi nii uued Kaup24 lokaalsed kauplused kui ka iseteenindusterminalid,“ vihjas Liulys.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757