Autor: Allan Rajavee • 27. mai 2020

Jardin: Võib-olla saab võla järgmisel aastal tasa

Kriisikuudel maksuametile üle 130 000 euro võlgu jäänud lillemüüja OÜ Jardin tegevjuht Kaisa Moora ütles, et nad plaanivad võla tagasimakse ajatada maksimaalsele perioodile.

Moora sõnul hakkasid nende müügimahud langema alates eriolukorra algusest. "Seejärel olime valitsuse otsusega suletud ligi kaks kuud," lisas ta. Nii jäi Moora sõnul saamata arvestatav müügimaht, kuid paljusid kulusid sulgemise ajaks külmutada ei saanud. „Kuna riik oli selles olukorras paindlik maksude maksmise osas, siis tuli see variant käiku panna,“ põhjendas Moora.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757