Autor: Maarit Eerme • 29. mai 2020

Maaroos: Tahame keskustesse rohkem funktsioone tuua

Rocca al Mare ja Kristiine Keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul püüavad nad täna oma keskusi arendada ja leida õigeid suundi, mida turg 5-10 aasta pärast vajab. Kaubandus.ee'le antud intervjuus selgub, et pikas perspektiivis proovitakse sisse tuua rohkem uusi funktsioone selle asemel, et suurendada keskuse mahtu.
Rocca al Mare ja Kristiine Keskuse juht Kristjan Maaroos
Foto: Andras Kralla

„Keskuse arendamise osas on meil plaanid olemas, kuid mis ajaplaanis see toimuda võiks, ei ole veel selge,“ kommenteeris Maaroos ning lisas, et plaanide osas tuleb olla paindlik, kuna turg muutub kiiresti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070