Autor: Kaubandus.ee • 4. juuni 2020

Kaup24 avas Tartus uue väljastuspunkti

Kaup24 kaubanduskeskus internetis avas Lõuna-Eesti esimese väljastuspunkti Tartus. Uus väljastuspunkt on osa ettevõtte suuremast laienemisest Eestis, mis toob e-kaubanduskeskuse võimalused tarbijatele lähemale.
Foto: Kaup24.ee

"Viimase paari kuu jooksul on tellimuste arv mitmekordistunud ning klientide vajaduste rahuldamiseks laiendame oma ettevõtte võrgustikku ka Lõuna-Eestisse. Kui varem said lõunaeestlased oma kauba kätte pakiautomaadist, kulleriga või Tallinna väljastuspunktist, siis nüüd on neil võimalus oma tellimustele mugavalt järele tulla Tartu väljastuspunkti,“ lausus Pigu Grupi tegevjuht Dainius Liulys.

Tegevjuhi sõnul on väljastuspunkt populaarseim viis toodete kätte saamiseks, sest kliendid saavad tellimusele järele tulla endale sobival ajal. "Meie eesmärgiks on parima kliendikogemuse tagamine ning usume, et uute väljastuspunktide avamine aitab meil seda saavutada," selgitas Liulys.

Jätkab laienemist

Ettevõtte juht märkis, et Eesti e-tellimuste kasvu on märkimisväärselt mõjutanud kohalike ettevõtete liitumine Kaup24 kaubanduskeskusega internetis. Laiendatud kaupluste ringi kuulub üle 120 poe ja brändi, kes müüvad oma tooteid Kaup24s.

„Kaup24ga liitumine on kõikidele ettevõtetele hea võimalus on müügi ja tuntuse kasvatamiseks, ilma et peaksid ise kulutama oma aega ja ressursse kodulehele üles seadmisele ja kliendibaasi kasvatamisele. Pidevalt laienev kaupluste valik võimaldab klientidel leida mugavalt kõik ühest kohast ja näeme, et see meelitab ligi üha rohkem kliente. Eelmistel kuudel on meie müük kasvanud üle 40% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ehk see on hea võimalus kohalikel ettevõtetel liituda ja kasvada,“ selgitas Liulys.

Ta lisas, et Kaup24 jätkab laienemistegevusega Eestis. Ettevõte plaanib peagi avada ka teisi lokaalseid väljastuspunkte-kauplusi, lisaks on arendusjärgus ka iseteenindusterminalide avamine.

Uus 55 ruutmeetri suurune väljastuspunkt avatakse Jaama tn 143, jäädes klientidele avatuks esmaspäevast reedeni kell 9.00-18.00. Hetkel töötab pood väljastuspunktina, kuid peagi saab kohapealt osta ka parfüüme ja teisi populaarseid tooteid. Väljastuspunkti investeeringu kogumaksumus oli 10 000 eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757