Autor: Logistikauudised.ee • 8. juuni 2020

Algas registreerimine konverentsile "Laoseis 2020": laval ka Rimi ja Selver

Äripäeva teemaveeb Logistikauudised.ee korraldab 25. augustil taas iga-aastase laondussektori konverentsi "Laoseis 2020: Mida kriis laonduses õpetas?". Laval jagavad oma kogemusi ka Rimi ja Selver.

Selveri äriarvestuse juht Kristjan Anderson räägib konverentsil "Laoseis 2020" sellest, kuidas kriisikuudel järsult tõusnud nõudlusega toimetulekuks võeti ladudena appi ka teised poed. Lisaks on juttu sellest, milliseid muudatusi tuli Selveril kriisiajal teha ja mida sellest kõigest tulevikku kaasa on võtta. Anderson räägib ettekandes põgusalt ka sellest, kuidas jaekett tsentraliseeritud laojuhtimise poole liigub.

Rimi tarneahela varude planeerimise juht Marilin Jürisson kirjeldab, kuidas mõjutas kriis Rimi logistikakeskust ja varusid. Ettekandes kuuleme, mis toimus keskuses enne ja pärast kriisi ning mida kriis on õpetanud.

Konverents "Laoseis 2020" toimub 25. augustil Tallinnas, Ülemiste Loft Office´is. Täpsema programmiga tutvuda ja konverentsile registreerida saab Äripäeva e-poes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757