Autorid: Hando Sinisalu, Maarit Eerme • 9. juuni 2020

Katre Kõvask: tavakaupluste formaadid muutuvad

Tallinki rahvusvahelise kaldakaubanduse juht Katre Kõvask rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas läheb Tallinki e-poodidel ning kuidas praegune e-buum mõjutab tavakaubandust. Samuti tuli juttu Burger Kingi turuletulekust.
Katre Kõvask usub, et füüsilise poe funktsioon ja formaat muutub
Foto: Liis Treimann

Mai lõpus avati Burger Kingi kiirtoidurestoranid. Millest tuleb see, et eestlased on nii soojalt kiirtoidurestoranid omaks võtnud?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700