Autor: Rait Kiveste, rahandusministeeriumi fiskaalpoliitika osakonna analüütik • 13. juuli 2020

Kaubanduses vähenes ettevõtete käive mais kokku 328 miljonit eurot

Ettevõtete maikuu käivete langus ulatus kokku 22,4 protsendini, mis oli 3,6 protsendipunkti võrra sügavam aprilliga võrreldes. Käive vähenes absoluutsummas kokku enim kaubanduses ning töötlevas tööstuses, vastavalt 328 miljonit eurot ja 285 miljonit eurot.
: Koroona, koroonaviirus, COVID-19, pandeemia, kriis, viirus, tervis, Maxima pood, sildid, piirangud : EESTI: 24MAR20Pildil on Maxima pood. lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Mai eest tasuti 6 protsenti vähem makse kui mullu samal ajal

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700