Autor: Kaubandus.ee • 19. august 2020

Kes on Eesti parimad piirkondlikud teenindajad?

Märtsis koroonakriisi tõttu pooleli jäänud Eesti parima teenindaja konkurss on jõudnud lõpusirgele. Selgunud on võitjad Tallinna, Tartu ja teiste Eesti piirkondade parima teenindaja konkursil.
Tallinna kolm parimat teenindajat 2020
Foto: Viljar Lillmaa

"Saime konkursi ikka õige aastanumbri sees ära teha!" hingab konkursi projektijuht Tairi Leis kergendunult. "Enneolematult väikese etteteatamise tähtajaga kutsusime kõik osalejad kohale ja korraldasime kõik vajaliku selleks, et saaksime finaalidega jätkata. See on lausa hämmastav, kui kiiresti kõik osalejad, žürii ja toetajad asjaga kaasa tulid.".

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757