Autorid: Allan Rajavee, Indrek Mäe • 21. august 2020

Jüri Käo soovitab ettevõtetel investeerida tehnoloogilistesse lahendustesse

NG Investeeringute juhatuse esimees Jüri Käo soovitas Äripäeva raadio saates „Kuum Tool“ hetkel investeerida tehnoloogilistesse lahendustesse.
NG Investeeringud juhatuse esimees Jüri Käo.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Kindlasti on täna mõistlik investeerida tehnoloogilistesse lahendustesse. „Kriisis on kohaneda suutnud need ettevõtted, kel on kõige kõrgem digitaliseerituse tase ja kes ajavad ka e-äri – nende turuosa on kasvanud,“ teadis ta. „Hea näide on meie grupi Selverid, mille turuosa on suurenenud,“ lisas Käo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757