Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2020

Ilusamaid piimakujundeid valas kohvile taas Patrick Paidla

Täna selgus Tallinn Coffee Festivali baristavõistlusel parim latte art ehk piimakujundite valamise meister, kelleks sai juba teist korda Patrick Paidla City Kohviteegist. Sama tiitli on meisterbarista pälvinud ka 2017. aastal.
Patrick Paidla
Foto: Marek Metslaid

“Ainsa eestlasena jõuda viimase nelja võistleja hulka ning võita – see tunne on muidugi super,” tõdes värske võitja. “Latte art ei ole lihtsalt ilu, vaid näitab ka seda, et barista tunneb oma tööd ja hoolib sellest kohvist, mida ta valmistab.” Paidla lisas, et meisterlikkuse lihvimisel on talle väga suureks abiks ja eeskujuks olnud Kaspar Tammjärv, kes on latte art meistritiitli pälvinud möödunud aastal Hollandis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757