Autor: Kaubandus.ee • 21. september 2020

Selgusid BRUNOdega pärjatud Eesti parimad uudistooted

Eesti Disainiauhindade hübriidgalal selgusid täna Eesti parimad uudistooted, mis pärjati BRUNO tootedisaini auhinnaga.
Foto: Kuurberg

Võitjad selgitas välja rahvusvaheline žürii, kuhu kuulusid Katie Dominy (Suurbritannia), Ubaldo Spina (Itaalia), Kinge Gardien (Holland), Maarja Mõtus (Eesti) ja Reet Aus (Eesti), kes tegid oma valiku 80 esitatud disaintoote seast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070